Znati i prepoznati

Znati i prepoznati

Uzmite naš vodič za biološku zaštitu useva namenjen proizvođačima

Znati i prepoznati čini upravo ono što podrazumeva. Daje Vam uvid u životni ciklus štetočina i njegove brojne faze i pruža Vam mogućnost da prepoznate bolest ili štetočinu sa detaljnim ilustracijama i uveličanim fotografijama. Stečeno znanje će Vam pomoći da pronađete najbolja održiva rešenja.

Prvi put objavljen pre 25 godina i prerađen 2003. godine, najnovije izdanje sadrži 443 stranice, 700 fotografija i desetine ilustracija najčešćih štetočina, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja.

Ova knjiga daje čitaocu potrebne informacije da bi razumeo interakcije između štetočina, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja. Objašnjava kako se oni šire u usevu, oštećenja koja mogu da prouzrokuju i specifične karakteristike ponašanja.

Koppert - Kompanija znanja

Biološko suzbijanje nije jednostavan proces, već je postao složen sistem sa različitim aspektima koje treba uzeti u obzir. Već više od 50 godina Koppert prepoznaje ovu potrebu za sticanjem novih znanja.

Nedavna naučna otkrića o korisnim mikroorganizmima dovela su do novih praktičnih rešenja za proizvođače. Ovo ažurirano izdanje vodiča Znati i prepoznati uključuje i informacije o novim biopesticidima i biostimulantima, koji povećavaju otpornost biljaka na stres i pomažu im da bolje rastu i ostanu zdravije.

Koppert veruje da deljenje tog znanja može da odigra važnu ulogu u postizanju 100% održive hortikulture i poljoprivrede, sve dok nam je priroda partner.