Znati i prepoznati

Uzmite naš vodič za biološku zaštitu useva namenjen proizvođačima

Znati i primeniti – vodič za biološku zaštitu useva namenjen uzgajivačima – sada prerađen, dopunjen i ilustrovan da bi Vam pružio sveobuhvatan pregled najčešćih štetočina i bolesti i načina na koji mogu da se suzbijaju.

Znati i prepoznati čini upravo ono što podrazumeva. Daje Vam uvid u životni ciklus štetočina i njegove brojne faze i pruža Vam mogućnost da prepoznate bolest ili štetočinu sa detaljnim ilustracijama i uveličanim fotografijama. Stečeno znanje će Vam pomoći da pronađete najbolja održiva rešenja.

Prvi put objavljen pre 25 godina i prerađen 2003. godine, najnovije izdanje sadrži 443 stranice, 700 fotografija i desetine ilustracija najčešćih štetočina, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja.

Ova knjiga daje čitaocu potrebne informacije da bi razumeo interakcije između štetočina, bolesti i njihovih prirodnih neprijatelja. Objašnjava kako se oni šire u usevu, oštećenja koja mogu da prouzrokuju i specifične karakteristike ponašanja. 

Kupi sada

Koppert - Kompanija znanja

Biološko suzbijanje nije jednostavan proces, već je postao složen sistem sa različitim aspektima koje treba uzeti u obzir. Već više od 50 godina Koppert Biological Systems prepoznaje ovu potrebu za sticanjem novih znanja.

Nedavna naučna otkrića o korisnim mikroorganizmima dovela su do novih praktičnih rešenja za proizvođače. Ovo ažurirano izdanje vodiča Znati i prepoznati uključuje i informacije o novim biopesticidima i biostimulantima, koji povećavaju otpornost biljaka na stres i pomažu im da bolje rastu i ostanu zdravije.

Koppert veruje da deljenje tog znanja može da odigra važnu ulogu u postizanju 100% održive hortikulture i poljoprivrede, sve dok nam je priroda partner.

Prijavite se na naš bilten

Najnovije vesti i informacije stižu direktno u Vaše poštansko sanduče

Ova stranica je zaštićena reCAPTCHA testom, Google smernicama o privatnosti i uslovima korišćenja.
Vratite se na vrh stranice