Iskustveni centar

Iskustveni centar

Posetite naš Iskustveni centar i otkrijte svet održive proizvodnje-

Ako ste zainteresovani za sistem održive poizvodnje, biološku zaštitu useva i prirodno oprašivanje, dođite i posetite Iskustveni centar kompanije Koppert gde možete krenuti na interaktivno putovanje kroz fascinantan svet održive poljoprivrede

Saznajte više o našim proizvodnim i istraživačko-razvojnim procesima i otkrijte značaj malih organizama, kao što su predatorske grinje i korisne gljive za međunarodnu poljoprivredu i hortikulturu. Pogledajte u košnicu bumbara i videćete kako ovi neumorni radnici rade ono što najbolje umeju. Da li ste znali da bumbari imaju drugačiji vid od ljudi i da tu razliku koristimo da našim klijentima pružimo najefikasnija rešenja za oprašivanje?

Pogledajte, oslušnite i otkrijte. Posetite naš potpuno novi Iskustveni centar koji se nalazi u našem sedištu, na adresi: Veilingweg 14, Berkel en Rodenrijs, Holandija.

Praktične informacije
Naš Iskustveni centar je namenjen ciljnim grupama koje imaju veze sa poljoprivredom i hortikulturom.

Radno vreme: radnim danima (pon - pet) od 9:00h do 17:00h. Obilazak traje u proseku oko sat i po vremena i pogodan je za grupe do 15 posetilaca. Za veće grupe, program može da se prilagodi prema dogovoru.

Poseta Iskustvenom centru se organizuje isključivo na zakazivanje. Zainteresovani? Popunite formular ispod.

Наш Experience Centre

Play