Miglyphus

Naučni naziv:
Diglyphus isaea
Uobičajeni naziv:
Parazitska osa
Kategorija proizvoda:
Natural enemy
Play
Play

Upotreba za

Upotreba za

Kada se koristi Miglyphus?

Koristite Miglyphus za biološku kontrolu lisnih minera u svim stadijumima larve, posebno u drugom i trećem stadijumu. Proizvod primenite na prvi znak prisustva štetočina. Miglyphus se preporučuje kada se poveća infekcija lisnim minerima

Kako funkcioniše

Kako funkcioniše

Kako Miglyphus funkcioniše?

Odrasle ženke parazitskih osa Diglyphus isaea ubijaju larve lisnih minera u njihovim skrovištima i polažu jaja na njima. Jaja se u skrovištu (van lisnog minera) razvijaju u parazitske ose i koriste mrtve larve kao hranu.

Play

Specifikacije proizvoda

Specifikacije proizvoda

Informacije navedene u nastavku su samo indikativne. Prilagođeni savet može biti dat ako su dostupne informacije o lokalnim faktorima koje treba uzeti u obzir, kao što su usevi, klimatski uslovi i nivo zaraze. Za pravilan pristup, obratite se stručnjaku ili priznatom distributeru Koppert-ovih proizvoda.

Miglyphus preventiva lagani tretman ozbiljan tretman
Dosage - 0,25/m2 1-3/m2
m²/unit - 2.000 500
Interval (days) - 7 7
Frequency - min. 3x min. 3x
Remarks - At the first visible attack or on average 1 larva per 10 plants Depending on the crop and the number of miners per plant

Uputstvo za korišćenje

Uputstvo za korišćenje

Primena Miglyphusa

Oslobodite parazitske ose među usev ujutru ili uveče.

Play

Optimalni uslovi za Miglyphus

Diglyphus postaje delotvoran na temperaturama od 15 °C i višim.

Neželjena dejstva

Pesticidi mogu da imaju (in)direktan uticaj na biološka rešenja. Saznajte koji pesticidi imaju neželjena dejstva na ovaj proizvod.

Idi na bazu podataka o neželjenim dejstvima

Rukovanje proizvodom

Rukovanje proizvodom

Rukovanje

Korisni organizmi za oprašivanje i biološku zaštitu imaju veoma kratak životni vek i zbog toga bi trebalo da se unesu u useve odmah nakon prijema. Odlaganje upotrebe može negativno da utiče na njihov kvalitet. U slučaju kada je potrebno skladištiti Miglyphus, sledite uputstva ispod. Koppert B.V. nije odgovoran za gubitak kvaliteta ako se proizvod skladišti duže nego što je preporučeno i/ili u drugačijim uslovima.

  • Skladištenje po prijemu: 1-2 dana
  • Temperatura skladištenja: 8-10 °C
  • Bočice čuvati u uspravnom položaju
  • Na tamnom mestu

Važe opšti uslovi kompanije Koppert (Koppert B.V. odn. povezanih društava). Koristite samo proizvode koji su dozvoljeni u vašoj zemlji i za vaš usev. Proverite lokalne zahteve za registraciju. Koppert ne može snositi odgovornost za neovlašćeno korišćenje. Koppert nije odgovoran za gubitak kvaliteta ako se proizvod skladišti duže i/ili u uslovima drugačijim od preporučenih.

Potrebna vam je pomoć?