Zaposlenje u kompaniji Koppert

Svi koji rade u našoj kompaniji slažu se oko jednog: U kompaniji Koppert tretiraju Vas kao pojedinca. Naša kompanija se razvila u međunarodni biznis u proteklih 50 godina, ali uprkos tome, Koppert ostaje porodična kompanija u kojoj su saradnja i poštovanje ljudi i životne sredine od suštinskog značaja. Kompanija se brzo razvija, tako da želimo da privučemo ljude koji će igrati ulogu u njenom daljem rastu. Koppert neguje saradnju među kolegama. U kompaniji Koppert radimo timski.

Zaposlenima u kompaniji Koppert nude se brojne prilike za napredovanje u karijeri. Koppert je priznat kao kompanija koja pruža obuku u mnogim oblastima. Da biste razvili svoju karijeru u kompaniji , Koppert je razvio internu politiku karijere. Poželjno je da se nova radna mesta popunjavaju interno. Kompanija Koppert smatra da je važno da njeni zaposleni nastave da se razvijaju i poziva svoje zaposlene da koriste interne i eksterne obuke i kurseve. Naši zaposleni dobro koriste ove mogućnosti. Kada radite u kompaniji Koppert, radite na svojoj karijeri.

Slobodna radna mesta

Imamo slobodnih radnih mesta u različitim oblastima i za različite nivoe obrazovanja. Pogledajte našu ponudu slobodnih radnih mesta i proverite da li Vam nešto odgovara.

Obuka

U kompaniji Koppert se pruža prilika za razvoj mladih talenata. Koppert je priznat kao kompanija za obuku u tehničkom, trgovačkom, prehrambenom, ekološkom, komercijalnom, administrativnom, logističkom i laboratorijskom sektoru.

Da li ste zainteresovani? Pošaljite nam CV i motivaciono pismo.