Опрашивање усева у стакленицима

Опрашивање у стакленицима је од виталног значаја јер обезбеђује ефикасно ђубрење биљака у контролисаном окружењу, што доводи до повећања приноса усева, побољшаног заметања плодова, повећане величине, боље боје, продуженог рока трајања и квалитета производње. Природно опрашивање доприноси узгоју усева током целе године и подржавању стабилније и одрживије пољопривредне индустрије.

Последњих 40 година били смо на челу развоја најсавременијих решења за опрашивање за хортикултурну индустрију. Са деценијама искуства и опсежног истраживања, стекли смо дубинско знање о опрашивачима и њиховом понашању. Наш тим стручњака посвећен је стварању одрживих система опрашивања који опонашају и побољшавају природни процес ради оптимизације производње усева.

Наш водећи производ, Натупол, мења игру у хортикултурном опрашивању. Користи моћ бумбара, најефикаснијих опрашивача у природи, да обезбеди поуздано и ефикасно опрашивање у стакленицима. Копперт бумбари се пажљиво бирају, узгајају и испоручују узгајивачима широм света, обезбеђујући сталну и богату понуду вештих опрашивача.

Производи за опрашивање стакленика

Пластеничке повртарске културе

Пластеничке воћне културе