Izjava o kolačićima

Izjava o kolačićima

Koristimo kolačiće na našem veb-sajtu. Kolačić je mala tekstualna datoteka koju Vaš internet pretraživač skladišti na vašem računaru kada posetite veb-sajt. Glavna funkcija kolačića je razlikovanje jednog korisnika od drugog. Vaš pretraživač nam ponovo šalje sačuvane informacije o Vama kada sledeći put posetite naš veb-sajt.

Korišćenje kolačića je bezbedno. Oni ne obrađuju lične podatke, kao što su broj telefona ili e-mail adresa.

Koje kolačiće koristimo?

Razlikujemo više tipova kolačića.

Funkcionalni kolačići/potrebni kolačići
Funkcionalni kolačići osiguravaju ispravno funkcionisanje našeg veb-sajta. To uključuje postavke koje je Vaš pregledač zapamtio da bi optimizovao način na koji vam se prikazuje naš veb-sajt.

Analitički kolačići/opcioni kolačići
Koristimo analitičke kolačiće trećih strana za prikupljanje statističkih podataka o tome kako se koristi naš veb-sajt. To nam omogućava da dodatno optimizujemo naš veb-sajt u korist naših korisnika.

Vaša saglasnost
Opcione kolačiće koristimo samo ako smo dobili vašu prethodnu saglasnost. Prilikom prve posete našem veb-sajtu, pojavljuje se baner u kojem se traži vaša saglasnost za postavljanje opcionih kolačića. Ako date svoju saglasnost, mi ćemo staviti kolačić na Vaš računar i baner se više neće prikazivati dokle god je kolačić aktivan. Nakon završetka veka trajanja kolačića ili ako izbrišete kolačić, baner će se ponovo pojaviti sledeći put kada posetite naš veb-sajt i ponovo će tražiti Vašu saglasnost.

Brisanje ili blokiranje kolačića

Ako ste prihvatili kolačiće, možete da ih izbrišete u postavkama Vašeg pretraživača. Takođe možete da onemogućite upotrebu kolačića u Vašem pretraživaču Međutim, to može da dovede do ograničenja određenih funkcija na našem veb-sajtu. Više informacija potražite na veb-sajtu Vašeg pretraživača

Izmene Izjave o kolačićima

Možemo povremeno ažurirati našu Izjavu o kolačićima, zbog promene politike kolačića ili novih funkcija na našem veb-sajtu. Ažurirani sadržaji naše Izjave o kolačićima biće objavljeni na našem veb-sajtu. Sve izmene stupaju na snagu od trenutka kada budu objavljene na našem veb-sajtu.

Molimo Vas pogledajte našu Politiku privatnosti.

Poslednji put ažurirano: 1. августа 2023. године